De verhouding van de Christen tot de overheid

€2,50
Staffelkorting
  • Koop 20 voor €2,00 per stuk en bespaar 20%
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 6181
EAN 9789059076181
Informatie

Serie Bijbelse basis

Brochure, 48 pagina’s, formaat A5

ISBN: 978 90 5907 6181

 

We leven in bijzondere tijden, in de laatste dagen, en het zijn stormachtige periodes die wij ook als kinderen van God doormaken. In de wereld is er veel gaande wat zorgwekkend is. Ook in ons eigen land maken we ons zorgen om het loslaten van Gods Woord, de leegloop van kerken en de uitholling van Bijbelse waarden en normen. Het feit dat de overheid maar al te vaak vooroploopt in het opzij schuiven van Gods scheppingsorde op het terrein van de beschermwaardigheid van het leven vanaf de bevruchting en op het gebied van huwelijk en gezin, heeft veel gelovigen om begrijpelijke redenen sceptisch gemaakt naar de overheid toe.

En als daaroverheen dan de één of andere crisis uitbreekt, ontstaat een voedingsbodem voor de wildste geruchten. Daarbij dreigen ook wij als kinderen van God maar al te vaak te vergeten wat de Schrift ons zegt over nuchterheid, waakzaamheid, en ook over onze verhouding tot de overheid. We vergeten dan wat onze norm is: ons gevoel? Ons geweten? Onze feitenkennis? Of toch de Bijbel? En we lopen bovendien het risico God, Die boven de overheid staat, niet te eren zoals Zijn Woord het ons laat zien.

Daarom is het goed dat we ons door dat Woord laten aanscherpen. Het is ons gebed dat deze brochure daaraan mag bijdragen.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Erwin H.W. Luimes
Aantal pagina's 48
Bindwijze brochure
Formaat A5