Serie 'Jezus Christus': Een lam zonder enig gebrek lessen uit het Pascha in Egypte (Exodus 12)

€7,50
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5979
EAN 978 90 5907 5979
Informatie

‘Wij wensen Jezus te zien’ (Joh. 12:21). Met deze wens kwamen mensen op een dag naar Filippus. De schrijver van de Brief aan de Hebreeën spoort ons aan om voortdurend te kijken naar de Heere Jezus, de overste Leidsman en Voleinder van het geloof, Die om de vreugde die voor Hem lag, het kruis heeft verdragen.

Bij het lezen van de Bijbel is er nauwelijks iets wat de gelovigen meer aantrekt dan de Persoon van onze Heere Jezus. Heel veel Bijbelverzen tonen Hem in Zijn heerlijkheid als de eeuwige Zoon van God. Andere teksten laten ons Zijn volmaakte en voorbeeld-gevende leven op aarde zien, of Zijn heerlijkheid als de Mensenzoon Die nu in de hemel is. Centraal is en blijft daarbij het kruis waaraan Hij stierf.

Over dit kruis en over Christus’ kruiswerk gaat dit boekje. Want het Pascha spreekt vooral over de Persoon van de Heere Jezus Zelf: ‘Ook ons Pascha, Christus, is geslacht’ (1 Kor. 5:7).
De auteur wil graag dat dit boekje elke lezer helpt om Gods aanwijzingen uit Exodus 12 beter te begrijpen; maar hij wil vooral dat we allemaal diep onder de indruk komen van Hem Die voor ons het Lam van God is geworden. De overdenking van het ware Lam van God zal zeker aanbidding oproepen in de harten van Zijn verlosten!

Auteur: Bremicker, E.A

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Erns-August Bremicker
Aantal pagina's 84
Bindwijze Glanzende omslag
Formaat A5