Serie 'Nieuwe Testament' De laatste woorden van de Heere Jezus

€9,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5795
EAN 9789059075795
Informatie

Titel: De laatste woorden van de Heere Jezus

Ondertitel: Een overdenking over Johannes 13 – 17

Auteur: Hamilton Smith

104 pag., gebonden boek, 100 grams papier, formaat A5

ISBN: 978 90 5907 5795

 

In Johannes 13 – 17 vinden we de laatste woorden die onze Heere Jezus Christus hier op aarde sprak: vier hoofdstukken bevatten onderwijs aan Zijn discipelen, om hen voor te bereiden op de tijd waarin Hij niet meer bij hen zou zijn. En het laatste hoofdstuk is een heilig gesprek tussen de Zoon en de Vader, waarvan de discipelen mede het onderwerp zijn.

In Johannes 13 leren we dat de Heere de Zijnen ten volle en tot het einde heeft liefgehad. Op grond van die liefde wast Hij hun voeten. En in de hoofdstukken daarna vertelt hun over het Vaderhuis, over vrucht dragen in deze wereld, over moed en volharding in een Godvijandige wereld, en over de enige manier waarop ze bewaard blijven: door Gods genade en kracht.

Bij het lezen en overdenken van deze hoofdstukken merken we, hoe we steeds dieper worden ingevoerd in Gods gedachten; we komen diep onder de indruk van de Heere Jezus Zelf en ook van Zijn wens de Vader te verheerlijken. En we verblijden ons in de grote genade, dat wij als de Zijnen in een levende verbinding met de Vader en de Zoon zijn gebracht.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Hamilton Smith
Aantal pagina's 104
Bindwijze hardcover
Formaat A5