Serie 'Oude Testament'Doelbewust leven voor God - gedachten over de nazireeër (Num.6)

€10,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4262
EAN 9789059074262
Gerelateerde producten
Informatie

Doelbewust leven -  wie wil dat nu niet? Maar leven voor God... dat is alleen iets voor mensen die hun leven aan Jezus Christus willen overgeven en Hem willen volgen.

Serie: Oude Testament

Auteur: Michael Hardt

Hardback, formaat A5

 

 

 

 

Michael Hardt gebruikt de oudtestamentische voorschriften over de nazireeër in Israël, om het thema 'toewijding aan God' voor ons begrijpelijk en concreet te maken. Een nazireeër was in die tijd iemand die zich vrijwillig aan de Heer toewijdde en voor Hem ter beschikking wilde staan.

Nazireeër te zijn betekende in die tijd: af te zien van bepaalde dingen. Het was zowel een zegen als een vreugde. Dat is tot op vandaag niet veranderd. Zoals de auteur schrijft: 'Naar de mate waarin wij bereid zijn, af te zien van bepaalde dingen om alleen voor de Heer te leven, zullen we merken dat Hij ons meer vreugde geeft dan we ooit uit de aardse dingen zouden hebben gekregen'.

Jim Elliot heeft terecht eens opgemerkt: 'Hij is geen dwaas die opgeeft, wat hij niet kan houden, om te winnen wat hij niet kan verliezen'. De weg van toewijding aan onze Heer is altijd een weg van zegen!

 

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Michael Hardt
Aantal pagina's 175
Bindwijze Hardcover
Formaat A5