Echt waar!

€10,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5467
EAN 9789059075467
Gerelateerde producten
Informatie

Ondertitel: Een aansporing je Bijbel te lezen

Auteur: Peter & Alexandra P. König

128 pag., gebonden boek, 115 grams papier, formaat A5

ISBN: 978 90 5907 5467

 

Uw woord is zeer gelouterd, Uw dienaar heeft het lief Psalm 119:140

Dit boek van ervaren jeugdwerkers is bedoeld als een heel praktische aansporing je Bijbel te lezen en als het ware de smaak te pakken te krijgen om er steeds meer in te ontdekken van Gods wil voor je leven, van Zijn troost, Zijn bemoediging en de hoop die Hij je wil geven.

Als wij de Bijbel openslaan, lezen wij dat Jezus Christus het Woord van God wordt genoemd (bijv. ‘In het begin was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God’ (Joh. 1:1). Als de Heere en Schepper ‘het Woord’ genoemd wordt, dan geeft dat ons enkele aanwijzingen:

Allereerst: het vermogen om te kunnen spreken, is iets Goddelijks, want de uitdrukkingen: ‘God sprak …’ en ‘De Heere sprak …’ lopen als een rode draad door de hele Bijbel; en de Schepper heeft er zeggenschap over.

En ten tweede: ook aan ons wil de Heere Zich bekendmaken (Hebr. 1:1-2). Het gaat bij het Bijbellezen niet alleen om het ontdekken van wat God tegen mij wil zeggen. Veeleer leren wij Hem Zelf door Zijn Woord steeds beter kennen. Op een Bijbelse manier gezegd: wij groeien in kennis.

Hoe beter wij Jezus Christus kennen, des te meer willen wij over Hem te weten komen en met Hem en voor Hem leven.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Peter & Alexandra P. König
Aantal pagina's 128
Bindwijze hardcover
Formaat A5