God beloont moeders

€9,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4798
EAN 9789059074798
Informatie

Een schitterende nieuwe uitgave! Een echte bemoediging voor moeders!

Ondertitel: Bemoedigingen voor iedere dag van de maand

‘Neem dit kind en geef hem voor mij de borst. Ikzelf zal u uw loon geven’… dat was de opdracht en de belofte van de Egyptische prinses, toen ze baby Mozes in de armen van z’n eigen moeder legde. Maar wij mogen weten dat God dit in de waarste zin van het woord zegt tegen elke vrouw aan wie Hij Zelf een baby toevertrouwt: ‘Ik zal jou je loon geven!’ Daarvan is de schrijfster overtuigd.

Het is een groot voorrecht om door God te worden betrokken bij Zijn scheppingswerk. Maar vandaag de dag is deze taak niet meer populair. Het moederschap, volgens de schrijfster het mooiste beroep op aarde, wordt hoe langer hoe meer geminacht. Heel wat vrouwen ervaren het moederschap als beperkend, vermoeiend en frustrerend. En ook veel Christelijke moeders zijn onzeker en voelen zich tekortschieten.

Het boek is verdeeld in 31 korte hoofdstukken: voor elke dag van de maand ééntje. De auteur gaat in op het belang en de veelzijdige waarde van de taken die je als moeder hebt. De roeping moeder te mogen zijn is een ongelooflijke belangrijke, uitdagende, veelzijdige, creatieve en veeleisende taak. Maar God Zelf is het Die ‘m aan jou geeft. Hij Die ons onze kinderen gaf, wil ook onze dagelijkse Helper zijn. En Hij Zelf zal ons op Zijn tijd een rijke beloning geven voor deze gezegende, maar inderdaad ook uitdagende taak van het moederschap.

 

Auteur:  Elisabeth Walker-Strachan

Aantal pagina's: 143

gebonden boek; voorzien van leeslint, speciale boekenlegger en fraai opgemaakt met illustraties in grijstinten

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Elisabeth Walker-Strachan
Aantal pagina's 143
Bindwijze hardcover
Formaat A5