Het geheim van de rode draak De avonturen van familie Voss, deel 1

€11,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 6174
EAN 978 90 5907 6174
Informatie

Hartelijk welkom bij dit boek! Het is een mooi jeugdboek vol spanning en tegelijk ook met een mooie, Bijbelse boodschap, geschreven door een tienerjongen die aan een ernstige ziekte is overleden, in de volle zekerheid van het reddende geloof, samen met een ervaren schrijfster.

Misschien vind je het wel een beetje onwennig een boek te lezen met deze titel, maar wees gerust: dit is géén ‘drakenboek’! Want onprettige, bang makende verzinsels over draken kunnen we je echt niet aanbevelen! Maar in veel geschiedenissen over de hele wereld worden grote dieren beschreven, die soms ‘draken’ worden genoemd; we gaan ervan uit dat dat teruggaat op de tijd waarin er dinosauriërs op aarde leefden – grote, indrukwekkende dieren die God Zelf heeft geschapen.

Dit is een boek waarin China en de Chinese cultuur uit vroegere eeuwen een grote rol speelt, net zoals kunsthandel, een dievenbende en nog veel meer. Vroeger waren zulke drakenfiguren een symbool voor het Chinese keizerrijk en de keizerlijke familie. En daarom speelt dit symbool een belangrijke rol in dit spannende boek. Geniet ervan!

We wensen jou als lezer veel plezier en spanning toe bij het lezen van dit boeiende boek!

En kijk maar alvast uit naar het net zo spannende tweede deel!

Indicatie leeftijd: plm. 11-16 jaar.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Christian Pusicha & Bettina Kettschau
Aantal pagina's 108
Bindwijze hardcover
Formaat A5