Het spanningsveld van deze wereld (Gen. 38)

€11,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 3340
EAN 9789059073340
Gerelateerde producten
Informatie

Het spanningsveld van deze wereld

Hoewel we als Christenen allemaal verschillend zijn; toch hebben we bijna allemaal in ons dagelijkse leven te maken met een spanningsveld. We worden aan de ene kant getrokken naar de wereld en haar zondige verlangens en aan de andere kant is er de Heere Jezus, Die alles voor ons heeft volbracht.
Hoe gaan we met dit spanningsveld om en welke keuzes maken we?
In Genesis 38 vinden we een treurige episode uit het leven van Juda. Hij gaat weg van zijn broers, de wereld in en in de wereld raakt hij totaal verstrikt in de zonde en de vreselijke gevolgen ervan. Gelukkig is het tenslotte Gods oneindige genade die overwint.
De vraag die wij ons ook moeten stellen is: kiezen we voor de Heere of kiezen we voor de wereld. Een compromis is onmogelijk want het ‘eten van twee walletjes’ is in het leven van een Christen niet verenigbaar met het dienen van de Heere. God zoekt gelovigen die voor de volle honderd procent voor hun Heiland kiezen.
Wat kiest u, wat kies jij? Welk antwoord geeft u aan uw Heere en Verlosser wanneer Hij u vraag om uw leven totaal aan Hem toe te wijden?

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Ernst-August Bremicker
Aantal pagina's 184
Bindwijze Paperback.
Formaat A5