Het Zevende-Dags Adventisme in het licht van de Bijbel

€9,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 6532
EAN 978 90 5907 6532
Informatie

Welkom allemaal! Deze brochure is geschreven vanwege diverse vragen die werden gesteld door Christenen in regio's waar het ‘Kerkgenootschap van de Zevende-Dags Adventisten’ verspreid is. Je ziet vaak een bepaalde ijver bij de volgelingen van deze groep, een ijver die bewondering kan oproepen, een verlangen naar een leven in een vorm van heiligheid.

 

Hoe moeten we dit interpreteren? Wat zijn de kenmerken van deze geloofsgemeenschap? Wat zijn de leerstellige overtuigingen ervan?

In dit boek wordt een poging gedaan om Adventisten te helpen bepaalde aspecten van de Bijbelse waarheid helder te zien, zodat ze begrijpen waarom veel Christenen andere geloofsovertuigingen hebben dan de Adventisten.

Tegelijkertijd is er ook geprobeerd om vragen te beantwoorden die gesteld werden door verschillende gelovigen met betrekking tot de leringen van de Zevende-Dags Adventisten.

Moge onze God en Redder deze brochure zegenen. Lees hem bij een geopende Bijbel, want door het openen van het heilige Woord van God wordt ons hart verlicht en zien we de weg die we als gelovigen op aarde mogen volgen tot eer van onze God.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Erwin H.W. Luimes
Aantal pagina's 104
Bindwijze Gebonden
Formaat A5