In zes dagen, 6.000 jaar geleden – is dit wat de Bijbel bedoelt?

€5,25
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 6549
EAN 978 90 5907 6549
Informatie

We hebben duidelijke antwoorden uit de Bijbel nodig, vooral voor onze jonge mensen op school en de universiteit.

Zoveel jonge mensen hebben het evangelie verworpen toen ze inadequate antwoorden kregen op serieuze vragen over de oorsprongskwestie. De alomtegenwoordige propaganda van 'miljoenen jaren’ heeft ons denken geconditioneerd om aan te nemen dat een lange tijdsperiode essentieel was om de enorme dieptes aan aardlagen te produceren en we vinden het moeilijk om te accepteren dat de zondvloed zo'n enorme transformatie in de fysieke wereld kan hebben teweeggebracht.

We moeten onze gedachten laten leiden door het Woord van God, dat ons laat zien dat ons begrip en onze kennis van dingen zo klein is vergeleken met de grootsheid en almacht van God. Een groot deel van de Christenheid heeft in deze belangrijke zaken terrein prijsgegeven aan de evolutiewetenschappers, zodat de vijand door kan gaan met het afbreken van de autoriteit van de Bijbel.

Als we staan voor het Woord van God als geïnspireerde onfeilbare waarheid, dan moeten we weigeren een compromis te sluiten met de leerstellingen en ideeën van feilbare mensen.

 

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Brian Warnes
Aantal pagina's 70
Bindwijze Brochure
Formaat A5