Tegenstrijdigheden in de Bijbel?

€12,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5344
EAN 9789059075344
Informatie

Auteurs:  dr. Stefan Drüeke & Arend Remmers

183 pag., gebonden boek, formaat A5

ISBN: 978 90 5907 5344

Kijk ook eens op http://debijbelvoorjou.nl, onze site met tal van gratis artikelen over Bijbelse thema’s en ook mp3-bestanden van Bijbelstudies.

Al lange tijd hebben veel Bijbellezers zich beziggehouden met het thema “tegenstrijdigheden in de Bijbel”. In de oudheid waren er al mensen die zich tot taak hadden gesteld om ‘fouten’ in de Bijbel op te sporen. Dat zoeken is nog steeds niet opgehouden. Dat bewijzen de talloze internetpagina’s die ingaan op vermeende tegenstrijdigheden in de Bijbel.

Dit boek loopt deze kritische vragen over de Bijbel na. Zo wordt de Bijbelse tekst in zijn context nauwkeurig onderzocht, waarbij de Hebreeuwse en Griekse grondtekst wordt geraadpleegd. Hoe mee je je in dit boek verdiept, hoe meer het je als lezer duidelijk wordt dat de Bijbel betrouwbaar is. Vele vermeende tegenstrijdigheden worden snel opgelost en ontpoppen zich juist als een schitterend bewijs voor de Goddelijke inspiratie van de Heilige Schrift.

Dit boek is een goede hulp voor twijfelaars en voor wie hen willen helpen. Maar ook voor ieder die Gods Woord liefheeft en een verklaring zoekt voor moeilijke teksten.

De Heere Jezus heeft gezegd: “De hemel en de aarde zullen voorbijgaan, maar Mijn woorden zullen zeker niet voorbijgaan” (Mattheüs 24:35).

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur dr. Stefan Drüeke & Arend Remmers
Aantal pagina's 183
Bindwijze hardcover
Formaat A5