Serie 'De toekomst': Inleiding tot de studie van de profetie

€14,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4613
EAN 9789059074613
Informatie

Auteur: Marc Tapernoux

Serie ‘De toekomst’

252 pag., gebonden boek

 

Ongewijzigde herdruk met een nieuwe omslag.

Marc Tapernoux, een Franstalige Bijbelleraar, heeft in dit boek op een heldere manier de hoofdlijnen uit de Bijbelse profetie op een rij gezet en uitgelegd.

Bij het overdenken van de toekomstige gebeurtenissen zoals Gods Woord die voorzegt, komen we diep onder de indruk van Gods genade en barmhartigheid, maar ook van Zijn heiligheid, gerechtigheid en oordeel.

God vergeet niet wat de mensen (de heidense volken zowel als het volk Israël) in de loop van de eeuwen met Hem en Zijn Woord hebben gedaan, terwijl ze zonde op zonde stapelden. Vooral de vraag hoe de mensen zijn omgegaan met de onuitsprekelijke gave van Zijn Zoon is van groot belang. Eenmaal zal op aarde blijken dat Hij ondanks Zijn verwerping door Israël en de volken toch de Heer der heren en de Koning der koningen is.

Hij ging Zelf door lijden naar de heerlijkheid. Binnenkort neemt Hij Zijn Gemeente op in de hemelse heerlijkheid, en zal daarna de aarde door oordelen reinigen en Zijn Vrederijk oprichten.

De schrijver gaat dan ook in op de details die Gods Woord ons geeft over die oordelen over Israël zowel als de omringende volken, Rusland, West-Europa, enz.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Marc Tapernoux
Aantal pagina's 252
Bindwijze Hardcover
Formaat A5