Özlem vindt Jezus Christus

€2,40
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4835
EAN 9789059074835
Informatie

Dit boekje gaat niet over een reëel bestaande Özlem, maar over moslima’s die vrede vinden, en hoe ze die hebben gevonden.

Je bent misschien streng opgevoed. Je ouders hebben geprobeerd je voor verderfelijke Europese invloeden te beschermen. Maar nu ben je op een leeftijd waarin je je eigen ervaringen wil opdoen. Dat is begrijpelijk, maar niet zonder gevaar. Ik heb voldoende jonge mensen leren kennen, die gedreven door nieuwsgierigheid in de val van de zonde zijn getrapt en zich daarbij behoorlijk verwond hebben … Het staat vast, dat de samenleving in ons land maar voor een klein deel ‘christelijk’ is. Je krijgt zelfs de indruk, dat de mensen hier in dit land in toenemende mate goddelozer worden. Veel van wat ze doen, bevalt God niet. Daarover zijn we het samen zeker eens.

Wij willen je graag een Persoon laten zien: Jezus Christus, in de Koran Isa genoemd. Het is de moeite waard om over Hem na te denken. In dit boekje vertellen enkele moslima’s elk hun verhaal. Zij hebben hun ervaringen met de Heere Jezus opgedaan.

Misschien kun jij ook al gauw over jouw eigen ervaringen met Jezus vertellen!

De prijs is een gesubsidieerde prijs, de productieprijs ligt hoger. Maar als je een islamitische achtergrond hebt en/of geen middelen om dit boekje te kopen, mail dan naar [email protected], dan krijg je het boekje gratis thuisgestuurd.

 

Titel: Özlem vindt Jezus Christus

Auteur:  Markus Wäsch & Ruth Kerkmann (ed.)

NETTO PRIJS

Aantal pagina's: 80

Brochure

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Markus Wäsch & Ruth Kerkmann (ed.)
Aantal pagina's 80
Bindwijze Brochure
Formaat A5