Onze enige hoop: Christus Jezus!

€1,95
Staffelkorting
  • Koop 20 voor €0,98 per stuk en bespaar 50%
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 3036
EAN 9789059073036
Informatie

Voor particulieren nu vanaf 20 stuks 50% korting, alleen in de Nederlandse taal

 

De ervaring leert dat veel mensen in ons land - ook zij die zich Christen noemen - niet of nauwelijks meer weten wie God is en ook de boodschap van de Bijbel is nagenoeg onbekend geworden bij een grote groep mensen.

Deze Evangelisatiebrochure is een unieke uitgave om mensen bekend te maken met het Christelijk geloof. Naast historische informatie over de Heere Jezus, wordt ook Zijn leven, Zijn verlossingswerk en Zijn opstanding beschreven.
Ook is er een getuigenis opgenomen en het verhaal van Lew Wallace - de bekende atheïst die wilde bewijzen dat het Christelijk geloof onzin was - maar die tijdens het verzamelen van materiaal om zijn overtuiging te onderbouwen zelf tot een levend geloof kwam.

De brochure is geschreven in hedendaags, begrijpelijk Nederlands en is geschikt is voor mensen die weinig of niets van het Christelijk geloof weten. De opmaak is ‘speels’ en wordt afgewisseld met veel plaatjes en schema’s.
De boodschap is duidelijk en roept op tot bekering tot de levende God.

Netto prijzen:
Per stuk : € 1,95

Auteur: Paul, M.

De brochure is op dit moment ook verkrijgbaar in de talen :

Amhaars, Arabisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Farsi, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Koreaans, Kroatisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tadzjiek en Turks. 
 

 

Kijk ook eens op http://debijbelvoorjou.nl, onze site met tal van gratis artikelen over Bijbelse thema’s en ook mp3-bestanden van Bijbelstudies.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!