Palko en het Land van de Zon

€8,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5092
EAN 9789059075092
Informatie

Nog één rotsblok. Ineens staat Palko voor een kleine, afgesloten vallei, die helemaal omgeven is door bergen. Ja, denkt Palko, dit is beslist het Land van de Zon!

Maar wat is dát daar? Palko ziet een soort ingang in de rotswand. Hij moet zich bukken om er naar binnen te gaan. Een zonnestraal valt door een spleet naar binnen, zodat Palko een beetje licht heeft. Wat een vreemde grot! Het lijkt wel een woonkamer; middenin staan een tafel en een bank. Opgewonden loopt Palko verder. Woont hier misschien iemand? Er ligt een boek op tafel. Hij opent het en leest langzaam de woorden op de eerste bladzijde:

‘Wie u ook bent die dit heilige boek opent, lees het met volharding en aandacht, regel na regel. Dan zult u de weg vinden die uit dit tranendal leidt naar het land waar er geen nacht meer zal zijn, waar de zon nooit ondergaat, het land van eeuwig licht en geluk’.

Het is dus wáár! Palko heeft zich niet vergist. Er is een Land van de Zon, en Palko staat op het punt dat Land te ontdekken! Ga met hem mee op zijn spannende zoektocht!

 

Auteur:  Christina Roy

Prachtig, gebonden boek.

Formaat: A5

Aantal pagina's:148

Voor lezers vanaf 8 jaar

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Christina Roy
Aantal pagina's 148
Bindwijze hardcover
Formaat A5