Serie 'Bijbelse basis': Wat de Schrift mij leert

€6,50
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 3500
EAN 9789059073500
Gerelateerde producten
Informatie

Het Woord van God is een onuitputtelijke bron van zegeningen.

Sla de Schrift open, en overweeg de rijkdom ervan!

Aantal pagina’s: 64

Auteur: Darby, J.N.

Kijk ook eens op http://http//debijbelvoorjou.nl, onze site met tal van gratis artikelen over Bijbelse thema’s en ook mp3-bestanden van Bijbelstudies.

 

De bekende Bijbelleraar John Nelson Darby zou geen geloofsbelijdenis willen opstellen en zo'n document, zoals hij zelf schrijft, ook niet willen "onderschrijven (ook niet eentje die door mijzelf zou zijn opgesteld), omdat alle menselijke vastleggingen van de waarheid verachterblijven bij de Heilige Schrift (zelfs wanneer alles rechtstreeks van het geschreven Woord ontleend zou worden)...

Ten eerste wordt er misschien een aantal punten weggelaten, of worden er anderen tussengevoegd die er beter niet zouden kunnen staan. En ook al zou alles op zich juist zijn, dan zou het geheel altijd nog meer op een kunstmatige boom lijken dan op een echte. 

Maar ik heb er als auteur geen bedenkingen tegen om te zeggen wat ik geloof en om op de gestelde vraag een antwoord te geven. Deze brochure wordt echter gepresenteerd in de stellige overtuiging van de onvolmaaktheid van elke menselijke compositie van de waarheid; waarbij ik toevoeg dat er nog veel meer dingen zijn die ik zou moeten onderwijzen. Ik kan echter van de inhoud van deze brochure getuigen: dit geloof ik, dit heb ik geleerd uit de Schrift".

Het Woord van God is een onuitpuittelijke bron van zegeningen. We wensen de lezer veel zegen bij het ontdekken daarvan. Sla de Schrift open, en overweeg de rijkdom ervan! Het in ons gebed dat dit boekje u daarbij zal helpen. 

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur J.N. Darby
Aantal pagina's 64
Bindwijze Paperback.
Formaat A5