Serie 'Het gezin': Bereid je voor! Bereid ze voor!

€11,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4491
EAN 9789059074491
Informatie

Heel wat stelletjes die zich voorbereiden op hun trouwdag en op de tijd erna, zitten met vragen. Heel wat echtparen lopen trouwens jaren later nog tegen problemen aan waarvoor ze een oplossing zoeken.

William Weir uit Canada heeft als ambtenaar van de burgerlijke stand een rijke levenservaring opgedaan, die hij heeft gebruikt om jonge Christelijke stellen te helpen hun huwelijk goed voor te bereiden. Het is altijd goed wanneer we als gelovigen onze beslissingen goed overwegen. En dat geldt zeker als het gaat om zoiets moois maar ook definitiefs als het huwelijk. Het is een geschenk, een zegen van God, maar we moeten ook hierin onze eigen verantwoordelijkheid niet vergeten, om van die zegen te kunnen genieten. Allerlei vragen komen vaak op: hoe gaan we om met elkaar? En met het feit dat we als man en vrouw zo verschillend zijn? Hoe moet de trouwdag eruit zien? Wat is onze visie op financiën, op vrije tijd, seksualiteit, misschien ook op kinderen, als God die geeft…?

Op basis van de gesprekken die het echtpaar Weir samen met zulke jonge stellen voerde, is dit boekje ontstaan. Gods Woord was bij die counseling-sessies steeds de basis en richtlijn. Daarom kunnen we deze openhartig geschreven handleiding graag en van harte aanbevelen! Aan jong en oud, aan wie zich voorbereidt op het trouwen, maar ook aan wie al jaren getrouwd is. Want dit boek houdt ons scherp, zodat we Gods zegen in het huwelijk kunnen gaan genieten en ervan kunnen blijven genieten, tot Zijn eer.

Van harte aanbevolen:

https://uithetwoordderwaarheid.nl/webshop/producten/leven-voor-de-geboorte

https://uithetwoordderwaarheid.nl/webshop/producten/info-serie-het-gezin-gezin-naar-gods-plan

https://uithetwoordderwaarheid.nl/webshop/producten/info-serie-het-gezin-gelukkig-samenleven

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur William Weir
Aantal pagina's 120
Bindwijze Hardcover
Formaat A5