Serie 'Jezus Christus': 'De verschijningen van Christus na Zijn opstanding'

€15,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4682
EAN 9789059074682
Informatie

Ondertitel:        De heerlijke betekenis van Zijn 17 verschijningen

De Bijbel beschrijft 17 verschijningen van de opgestane Heer, waarvan er elf plaatsvonden tijdens de 40 dagen voordat Hij naar de hemel ging. Veertien ervan zijn inmiddels verleden tijd, maar drie verschijningen zijn nog steeds toekomstig.

Alleen al een eenvoudige overdenking over deze verschijningen zou de moeite waard zijn. Maar bovendien beschrijft de auteur op een boeiende manier hoe je in deze verschijningen telkens nieuwe delen van Gods kostbare waarheid kunt ontdekken. De verschijningen brengen ons van de de wet naar de heerlijke, hemelse waarheid van het Christendom; van het Judaïsme naar de Gemeente zoals ze nu op aarde is, maar ook naar Gods Gemeente in haar toekomstige heerlijkheid met Christus.

Dr. Peter van Winkle (1868-1952) neemt ons mee in een hartverwarmende en indrukwekkende overdenking. Dat doet hij eerst in een korte samenvatting, daarna heel gedetailleerd. We ontdekken op deze manier diverse aspecten van de Christelijke geloofswaarheid. Wist u bijvoorbeeld dat de bediening van Paulus een voortzetting en uitbreiding is van de bediening van Stefanus? Zij mochten allebei de opgestane Heer zien in de hemel: Stefanus aan het eind van zijn leven en Paulus korte tijd later aan het begin van zijn dienstwerk.

Ontdek hoe boeiend dit boek de verschijningen van onze geliefde Heer Jezus beschrijft!

Voorzien van Bijbel register en leeslint.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur dr. Peter van Winkle
Aantal pagina's 276
Bindwijze Hardpack
Formaat A5