Tommy Joe dl. 1: De broer van de Valk

€18,50
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5986
EAN 978 90 5907 5986
Gerelateerde producten
Informatie

Op een ijskoude winterdag bracht een indiaanse vrouw hem naar Beaver Lake. Oma Betsy, de dappere weduwe van een oude pelsjager, neemt de blanke jongen in huis. Zo groeit Tommy Joe op in de kleine nederzetting in het hoge noorden van Canada.

Hij houdt van het vrije leven onder de ruwe pelsjagers en indianen, samen met zijn vrienden; Grijze Valk, zoon van het opperhoofd, en Tommy’s hond Lady Blue.

Maar op een dag moet Tommy Joe afscheid nemen van alles waar hij zo houdt; de Western Boys Highschool, een internaat in de stad Calgary, wordt zijn nieuwe thuis. Meneer Kendrick is er directeur. Hij is streng, maar zet zich van harte in voor zijn nieuwe leerling.

Zal Tommy Joe het redden in de bewoonde wereld? Blijft zijn geloof in Jezus Christus daar overeind? En vindt hij uiteindelijk misschien een spoor van zijn afkomst en van zijn ouders? En welke rol speelt de geheimzinnige Mr. Ed?

Dit verhaal raakt je. Het is spannend. Het sleept je mee naar Canada en laat iets zien over het geloof en vertrouwen in een grote God, Die wonderen doet en het beste met ons voor heeft.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Heidi Ulrich
Aantal pagina's 332
Bindwijze hardcover
Formaat A5