Serie 'Bijbelse basis': Val en herstel van een gelovige

€1,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4606
EAN 9789059074606
Informatie

Auteur: Erwin H.W. Luimes

Serie ‘Bijbelse basis’

Pagina’s: 16, fullcolour, brochure

Formaat: A5

Hoe vaak gebeurt het ons als Gods kinderen dat we niet dicht bij onze Heere Jezus blijven, maar eigen wegen gaan – wegen die ons steeds verder van Hem af brengen…. totdat we ‘plotseling’ en soms voor iedereen zichtbaar in zonde vallen. Het begint vaak heel klein, maar als we een kleine zonde niet veroordelen en belijden, zal hij steeds groter worden.

En hoe ernstig zijn de gevolgen van zonden in ons leven! Bij zulke gevolgen denken wij er vaak allereerst aan dat we onszelf in problemen hebben gebracht. Maar is niet het allerergste dit: dat we onze heilige en liefdevolle Schepper-God beledigen, onteren en te schande maken in deze wereld?! Het is dan ook niets dan Zijn genade dat Hij ons desondanks weer wil vergeven en terugbrengen in de gemeenschap met Zichzelf. Hij alleen is het Die ons de kracht geeft om ons eigen ik en al het zondige wat uit onszelf voortkomt, opnieuw te veroordelen en in Zijn kracht het nieuwe leven te openbaren dat Hijzelf ons heeft gegeven.

Het is ons gebed dat deze brochure voor iedere gelovige lezer een aansporing mag zijn te leven in praktische heiligheid, tot eer van onze Redder en God.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Erwin H.W. Luimes
Aantal pagina's 16
Bindwijze Brochure
Formaat A5