Serie 'Geloofsbasis': Een anker voor je ziel

€2,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 4811
EAN 9789059074811
Informatie

God heeft ons in Zijn Woord de weg naar eeuwige zaligheid en redding gewezen. Miljoenen mensen hebben hun zonden beleden en geloven in het verlossingswerk van de Heere Jezus. Nu zijn ze gelukkige kinderen van God.

Maar niet iedereen die tot bekering is gekomen, is zeker van zijn behoudenis. Velen worden door twijfels over hun redding gekweld: Heb ik bij de bekering wel alles goed gedaan? Waarom zondig ik nog zo vaak? Heb ik iets gedaan wat God niet vergeven kan? Zal ik toch nog verloren gaan wanneer ik niet trouw genoeg ben? Ben ik wel uitverkoren?

Van schepen worden ankers neergelaten, zodat ze niet door sterke wind weggedreven worden. Ook wij hebben een anker nodig: het anker voor onze ziel. Dat anker zijn de beloften van Gods Woord. Daarom worden in dit boek zoveel Bijbelteksten aangehaald en elk gedeelte sluit af met een citaat uit de Bijbel, uit de Statenvertaling (en in voetnoten telkens de HSV voor wie dat beter begrijpt).

Wij kunnen als mensen heel slecht uit de voeten met onzekerheid – zeker als het om de eeuwigheid en om hemel en hel gaat. Wij hebben zekerheid nodig! En juist dat wil dit boek ons bieden, vanuit Gods Woord. Het moet ons allemaal aansporen om op Gods beloften te vertrouwen. Daarom van harte: veel zegen gewenst bij het lezen ervan!

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Gerrid Setzer
Aantal pagina's 76
Bindwijze paperback
Formaat A5