Gods weg naar vrede, naar rust, kracht en toewijding, naar heiligheid

€10,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 1469
EAN 9789059071469
Informatie

Hebt u vrede met God? - dat is de belangrijkste vraag die er bestaat. Die vraag moet door iedereen zonder onderscheid overwogen worden, of je nu oud of jong, rijk of arm bent. En daarom willen we u deze vraag met liefdevolle ernst voorleggen.  

Als u kunt zeggen: God zij dank! Ik heb vrede met God, dan kunt u nu al gelukkig zijn. Maar als u moet erkennen dat u geen vrede hebt met God, dan bent u nog ver van God en rust Zijn toorn nu al op u (Joh. 3:36). En als de dood komt, dan zal die u – als u zo blijft zoals u nu bent – brengen naar het rechtvaardige oordeel van de heilige God in een eeuwigheid van ellende en straf.

Het eerste deel van dit boekje wijst u dan ook de weg naar vrede met God. Dan kunt u de dood zonder angst tegemoet zien, als u zou moeten sterven vóór de wederkomst van de Heere. Dan kunt u zich verblijden in het vooruitzicht van de heerlijke toekomst die voor u ligt.

Maar als u al vrede met God hebt, wil de schrijver u in het tweede deel graag verder helpen. Ontdek door dit boekje hoe u als Christen innerlijke rust kunt vinden in Christus, kracht om dagelijks te leven door de Heilige Geest, toegewijd aan de Heere en geheiligd voor Hem. Niet door eigen wilskracht en beslistheid, maar in afhankelijkheid van de Heere. Dat alleen geeft blijvende zegen!

De Bijbelteksten staan in de Statenvertaling, en d.m.v. voetnoten is ook de versie in de HSV weergegeven.

Auteur: Dennett, E.

Edward Dennett (1831-1914) was een Godvrezende Engelse prediker die zijn Heere met veel zegen mocht dienen in het Woord.

ISBN: 978 90 5907 1468

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Edward Dennett
Aantal pagina's 136
Bindwijze hardcover
Formaat A5