Houten wandborden

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: Ps. 117:2 'Zijn goedertierenheid....'. ongeveer 25x11 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: Ps. 23:1 'De Heere is mijn Herder'. ongeveer 15x9 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Houten tekstbord met de tekst: Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je vinden! Dit bord is gemaakt van MDF en het formaat is A6 ©Panthermedia

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: Mark. 5:36 'Wees niet bevreesd, geloof alleen'. ongeveer 11x8 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: 1 Petr. 5:14 'Vrede zij U!' ongeveer 13x6 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: 'Groot is Uw trouw!'. ongeveer 9x6 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: Ps. 27:11 'Heere, leer mij Uw weg'. ongeveer 11x5 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: Ps. 143:9 'Bij U schuil ik'. ongeveer 11x5 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: Matth. 28:20 Ik ben met u. ongeveer 7x4 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Houten tekstbord A7 met de tekst:  Bid en je zult ontvangen, opdat je blijdschap volkomen wordt. Dit bord is gemaakt van MDF en het formaat is A7

Lees meer

Mooi handgemaakt tekstbord van hout. Met de tekst: 'God is liefde'. ongeveer 7x4,5 cm, de afmetingen variëren per stuk.

Lees meer

Houten tekstbord met de tekst: Ik ben de Goede Herder en Ik ken de Mijnen. Dit bord is gemaakt van MDF en het formaat is A7 ©Panthermedia

Lees meer