Ik heb uw tranen gezien!

€5,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5337
EAN 9789059075337
Informatie

Ondertitel:  Woorden van troost en bemoediging

Auteur:   Sylvain Fayard

56 pag., brochure 16x16 cm, full-colour (fraaie omslag, 250 grams fotopapier voorzien van glanzende UV-lak)

ISBN: 978 90 5907 5337

Kijk ook eens op http://debijbelvoorjou.nl, onze site met tal van gratis artikelen over Bijbelse thema’s en ook mp3-bestanden van Bijbelstudies.

 

Vanaf onze kinderjaren tot onze hoge ouderdom is er sprake van veel zuchten, snikken, huilen en tranen op onze levensweg… Maar God ziet alles. Hij zei eens tegen koning Hizkia: ‘Ik heb uw gebed gehoord, Ik heb uw tranen gezien’! En in Jesaja 51 zegt Hij het Zelf: ‘Ik, Ik ben het Die u troost’.

 

Wát een zegen hem als onze God en Vader te kennen! Hij kent ons lijden. Hij komt troostend toe naar ieder die Zijn kind is, wil onze tranen drogen en ons ontfermend, liefdevol en barmhartig naar Zich toe trekken.

 

Denk maar aan wat de Heere Jezus tegen Zijn discipelen zei, toen Hij was opgestaan, maar zij nog steeds verdrietig waren. Zo zegt Hij het als het ware ook tegen ons: ‘Waarom huil je’? En meteen daarna: ‘Wie zoek je?’ Inderdaad – bij wie zoeken wij onze troost en steun? Laten we naar niemand anders dan naar de Heere Jezus toegaan, Die volmaakt met ons meeleeft, onze tranen begrijpt en ons wil troosten en bemoedigen.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Sylvain Fayard
Aantal pagina's 56
Bindwijze brochure
Formaat 16x16 cm