Raadgevingen voor ouders als voorbereiding op de tienertijd

€12,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 6389
Gerelateerde producten
Informatie

‘Uw kinderen zullen zijn als jonge olijfbomen rondom uw tafel’ (Ps. 128:3). Dat klinkt heel dichterlijk en mooi – maar veel ouders vinden hun taak voor het opvoeden van tieners helemaal niet zo poëtisch… Dit boekje bevat veel tips, ervaringen en handreikingen waarmee gelovige vaders en moeders hun voordeel kunnen doen. De schrijvers hebben een groot gezin en een rijke ervaring, en dat merk je.

Je kunt niet alles wat je leest, toepassen op elk van je kinderen. Dat hoeft ook niet. Maar we hopen toch dat dit boek verschillende ouders zal helpen bij deze gezegende, maar soms ook heel pittige taak: kinderen begeleiden in het ouder worden.

De allerbelangrijkste les voor ons als Christenen in de opvoeding van onze kinderen is misschien wel deze: ‘Zonder Mij kunt u niets doen’ (Joh 15:5). Hoe belangrijk is het daarom dat wij als ouders allereerst zelf met de Heere leven, vervuld zijn van Zijn grootheid en in vertrouwen op Hem de taken doen die Hij ons geeft. Daarop zal Hij zeker Zijn rijke zegen geven.

Dan mogen we vol vertrouwen bidden dat onze kinderen tot geloof komen. En dat deze ‘jonge olijfbomen’ opgroeien tot stevige, diep gewortelde bomen die vrucht dragen voor onze Redder en Heere.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Peter en Alexandra P. König
Aantal pagina's 116
Bindwijze Gebonden
Formaat A5