Licht in hun woningen

€9,95
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5481
EAN 9789059075481
Gerelateerde producten
Informatie

Ondertitel: De waarde van het dagelijks gezinssamenzijn rondom Gods Woord  

De auteurs schrijven:

Met dit boek hebben wij misschien wel het mooiste thema gekozen uit het onderwerp ‘het Christelijke gezin’. Ons boek maakt er namelijk geen aanspraak op een gewoon opvoedingsboek te zijn, maar is uitsluitend gewijd aan deze ene geweldige opdracht: hoe we onze kinderen geestelijk onderwijs moeten geven. Anders gezegd: hoe kunnen we onze kinderen bekendmaken met de levende God, Die hemel en aarde geschapen heeft? Het is ongetwijfeld de mooiste van alle opdrachten.

Leerkrachten worden op hogescholen opgeleid om de leerlingen rekenen en taal bij te kunnen brengen, maar de Heere heeft ‘eenvoudige’ ouders ertoe aangesteld hun kinderen te leren de Heiland lief te krijgen. Geestelijk onderwijs in het gezin is in alle opzichten één van de grootste voorrechten. Met dit boek willen wij u het nut van gezinsoverdenkingen tonen. Wij willen u motiveren uw kinderen mee te nemen op de spannendste reis die er is: op reis naar Abraham, Daniël, Paulus en naar de vele andere geloofshelden. Het boek wil u graag heel praktisch helpen om te beginnen met het geestelijk onderwijs in het gezin en om dit vol te houden.

Wees niet ontmoedigd als in uw gezin niet alles te realiseren is. Uiteindelijk moet elk gezin zelf zijn weg met de Heere vinden. Met de aangereikte tips beweren we niet de wijsheid in pacht te hebben, maar ze zijn bedoeld als een verzameling van ervaringen van de laatste twintig jaar met onze eigen kinderen.

Auteur: König, P. & A.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Peter en Alexandra P. König
Aantal pagina's 116
Bindwijze hardcover
Formaat A5