Gods weg naar vrede (verspreidingseditie)

€2,50
Staffelkorting
  • Koop 20 voor €2,00 per stuk en bespaar 20%
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5954
EAN 9789059075924
Informatie

Hebt u vrede met God? - dat is de belangrijkste vraag die er bestaat. Die vraag moet door iedereen zonder onderscheid overwogen worden, of je nu oud of jong, rijk of arm bent. En daarom willen we u deze vraag met liefdevolle ernst voorleggen.  

Als u kunt zeggen: God zij dank! Ik heb vrede met God, dan kunt u nu al gelukkig zijn. Maar als u moet erkennen dat u geen vrede hebt met God, dan bent u nog ver van God en rust Zijn toorn nu al op u (Joh. 3:36). En als de dood komt, dan zal die u – als u zo blijft zoals u nu bent – brengen naar het rechtvaardige oordeel van de heilige God in een eeuwigheid van ellende en straf.

Deze brochure is deel  1 van het uitgebreide boek ‘Gods weg naar vrede, naar rust, kracht en toewijding, naar heiligheid’. Het wijst u dan ook de weg naar vrede met God. Dan kunt u de dood zonder angst tegemoet zien, als u zou moeten sterven vóór de wederkomst van de Heere. Dan kunt u zich verblijden in het vooruitzicht van de heerlijke toekomst die voor u ligt.

De Bijbelteksten staan in de oude Statenvertaling.

Edward Dennett (1831-1914) was een Godvrezende Engelse prediker die zijn Heere met veel zegen mocht dienen in het Woord.

 

Titel: Gods weg naar vrede (verspreidingseditie)

Auteur: Edward Dennett

Aantal pagina's: 32

Formaat A5

ISBN: 978 90 5907 5924

Bij bestellingen vanaf 20 stuks krijgt u 20% korting

 

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Edward Dennett
Aantal pagina's 32
Bindwijze
Formaat A5