Serie 'Het gezin': Wat hij moet zijn... als hij met mijn dochter wil trouwen

€18,50
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 5719
EAN 978 90 5907 5719
Informatie

Dit boek is een primeur voor ons taalgebied! En dat komt door de heel bijzondere invalshoek die de auteur kiest, vanuit ons perspectief gezien. Bij het doornemen van deze titel viel het de redactie op dat er regelmatig punten in staan waarvan je als Nederlandstalige lezer denkt: ‘is dat niet erg eenzijdig?’ Toch hebben we gemeend dat het goed is dit boek aan te bieden, omdat wijzelf en onze opvattingen en gewoontes óók vaak eenzijdig zijn, en we door het lezen van dit boek worden aangescherpt.  Het is goed onze overtuigingen en praktijken eens kritisch te bezien in het licht van Gods Woord.

Het is een boek met een boodschap die je niet veel tegen komt, bijv. de gedachte dat je niet alleen moet kijken naar je eigen generatie, maar dat de opvoeding en begeleiding in het huwelijk doorwerkt in de generatie(s) daarna. En de bijzondere verantwoording die vaders hebben naar hun zonen en dochters toe in het begeleiden van hun kinderen op de weg naar het huwelijk. Hierdoor steekt dit boek uit boven de vele titels die alleen maar gaan over de vraag hoe je de juiste partner vindt.

We wensen u en jou als lezer van harte Gods zegen toe bij het lezen van dit boek. Doe het bij een geopende Bijbel, dan zal het tot zegen zijn! Laat u aansporen tot mannelijk verantwoordelijkheidsbesef, zoals de Bijbel ons dat laat zien!

Auteur: Bauchman, V. jr.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Specificaties
Auteur Voddie Baucham jr
Aantal pagina's 232
Bindwijze Hardcover
Formaat A5